Vaste groepslessen

Groepslessen worden georganiseerd op basis van leeftijd en niveau. Een team van gemotiveerde en getalenteerde tenniscoaches staan klaar om les te geven aan uw kind!

Conform met het beleid van Tennis Vlaanderen zijn de lessen opgedeeld in 5 vaardigheidsniveaus die telkens een andere kleur hebben. Kinderen leren stap voor stap tennissen.

Niveau Leeftijd Omschrijving
5 tot 7 jaar Het doel van de les is een eerste kennismaking met het echte tennisspel, het verhogen van cordinatie, het aanleren van het juiste contactpunt en vooral veel plezier maken. De les bestaat uit een aantal basisoefeningen en spelletjes om gemakkelijker te leren tennissen.
7 tot 9 jaar Het terrein wordt hier al een beetje groter. De tennisbewegingen worden ook groter: je leert je slag voor te bereiden en uit te zwaaien. Het doel van de les is het verder verhogen van de cordinatie, veel spelen en plezier beleven.
9 tot 10 jaar Tactiek wordt belangrijker, je leert diep en breed spelen. Ook is er een grotere aandacht voor het opbouwen van een basisconditie.
10 tot 12 jaar Doel van de les is het perfectioneren van techniek en tactiek, een verdere conditie opbouw en het aanleren van mentale vaardigheden.
vanaf 12 jaar

Gelieve te noteren dat deze leeftijdscategorien indicatief zijn. Op basis van zijn of haar niveau kan een kind in een andere kleur geplaatst worden.

Dag Wit/blauw/rood Oranje Groen/Geel
Maandag 17u-18u 18u-19u 19u-20u
Vrijdag 17u-18u 18u-19u 19u-20u

Start

De tennislessen starten op vrijdag 26 april 2019. Voor inschrijvingen en inlichtingen kan u steeds terecht op tennisracingtienenjeugd@gmail.com Inschrijven is verplicht en kan tot en met woensdag 24 april.

Mogen wij u er op wijzen dat de betaling van het lidgeld verplicht is voor deelname aan de lessen. Het lidgeld omvat een verzekering en laat je toe deel te nemen aan onze activiteiten evenals onbeperkt vrij te tennissen tijdens ons zomerseizoen.

Tarief Kids- en Tienertennis

U betaalt 185 euro voor het volgen van de lessen. Dat kan via overschrijving op BE98 1450 5629 2593, met vermelding van Tennislessen (naam kind).

Indien u ervoor opteert om cash te betalen voor 1 mei 2019, bieden wij u maar liefst een korting van 25 euro aan! U betaalt dan slechts 160 EUR voor het volgen van de lessen.

Opmerkingen:

Privélessen

Lessen op maat van de lesvolger(s) volgens de beschikbaarheid van speler(s) en trainer.

Inschrijven

De verzending is gelukt!